La Hermana Mayor en el moment de la seva intervenció.
La Hermandad  ha obert el curs d'activitats de Setmana Santa 2017.  Ho ha fet aquest any a la capella de la Casa Germandat donant un caràcter més acollidor i dirigit als germans i germanes de l'entitat.
 
 El copresident en funcions de la Comissió de Setmana Santa ha iniciat l'acte exposant que és el primer acte d'obertura però que enguany té un caràcter especial per a ésser un curs marcat pel 30 aniversari. Ha fet una descripció breu dels inicis sota l'empara de la Comissió quan es va passar de secció a confraria i actualmente a Hermandad.
 
Mn. Jordi Espi tancat l'acte.
Ha marcat els orígens modestos i senzills  i que la devoció al Nazareno i la Esperanza a Mataró es remunten molts segles abans de la creació de la Hermandad. Ha posat de recull que també als inicis hi havia tants o molts problemas com ara i que amb devoció i diàleg es van anar superant.
També han intervingut el vice-confrare major presentant el butlletí " El Llamador" que és el llibret que recull la memòria d'activitats, articles i escrits sobre la confraria, així com el programa i que compta amb el cartell dissenyat per Mònica Torralba en la portada. La Hermana Mayor  ha dedicat una breu i intensa exaltació al Pare, en el dia abans de la diada de Sant Josep i ha convidat a tots els germans confrares a gaudir de les activitats i enaltir el missatge.


Mn. Àlex Marzo parlant sobre la Creu i la Setmana Santa.
L'acte ha estat tancat per la intervenció primera del Consiliari de la Comissió de Setmana Santa que s'ha centrat en la Creu i pel Consiliari de la Hermandad fent unes oracions conjuntes.

A l'acte també s'ha fet presentació del cartell de Dijous Sant que recull el cartell del mateix aniversari i s'ha anunicat que l'arribada a Mataró del Nazareno, després d'una llarga estada de restauració, será el dia 8 d'abril, dissabte de Rams.
Al finalitzar s'han pogut compartir diferents productes casolans que es fan per Setmana Santa.


 

Entradas que pueden interesarte